Hello lukijat!

Tervetuloa kirjallisuusblogiimme! Nyt aluksi on pientä infoa. Tarkoituksenamme on saada ensiviikon keskiviikkona ensimmäinen kirjallisuuspläjäys teille luettavaksi. Tämän jälkeen keskiviikkoisin ilmestyy teille uutta luettavaa. Aikonuksenamme on lukea ja kirjoittaa teille arvioitamme ja mielipiteitämme kirjallisuudesta. Oman aktiivisuutemme mukaan laitamme myös itsekirjoittamiamme teksetjä, joita te vuorostanne saatte lukea ja arvostella. Meille saa myös ehdottaa kirjallisuutta luettavaksi.

Tämä blogi toteutetaan verkkoviestinnän projektina. Tehtävänannon mukaan meidän tulee oppia käyttämään internetin erilaisia viestintämenetelmiä. Meidän pitää "näkyä julkisesti" ja liittyä johonkin "ryhmään". Valitsimme blogin tekemisen ja vuorovaikutuksen teidän, arvoisat lukijat, kansanne. 

Ja tässä esittäytyy luku ja kirjoitustiimimme...

Maria "Marsu" Hämäläinen: Luen lähinnä fantasiaa, jännitystä ja suomalaisia dekkareita.

Kati "Däpi" Kirvesniemi: Luen myös fantasiaa, jännitystä, mangaa ja sarjakuvia. Kirjoitan kaikenlaista laulunpätkistä fantasia romaaniin.

Katja "Olin seppä jo syntyessäni" Seppä: Nykyisin olen keskittynyt lähinnä kirjoittamiseen. Kirjoitan ja luen tekstejä laidasta laitaan. 

 

Enempää lätisemättä päätämme tähän. Näkyillään sitten ensi keskiviikkona! Pysykää kanavalla!